Service & onderhoud

foto

Wie zijn we:

Wij zijn het visitekaartje en aanspreekpunt voor klanten en opdrachtgevers van VCS Observation en dragen zorg voor een hoge beschibaakheid van onze software en systemen bij onze opdrachtgevers. Dat vraagt om een slagvaardig team specialisten: wij kennen software, hardware, ICT en  system engineers die binnen een multidisciplinair team samen hun vak verstaan en de IT-systemen elke dag een stukje (beter) maken. Zo beschikken we over een Netwerk Operating Center (NOC) waar wij de beschikbaarheid van onze systemen monitoren en direct inspelen op afwijkingen. Wij zorgen voor on-site of  remotesupport en ondersteuning in de breedste zin van het woord met state-of-the-art monitoring- en supporttools. 

Verder beschikt onze service afdeling over een eigen smederij (WTB), spuiterij, een groot wagenpark bestaande uit vrachtwagens met bovenkranen, containerwagens, (mini)gravers, hoogwerkers, rijdende afzettingen, etc. Tevens beschikken we over een volledig geautomatiseerd magazijn van 3.000m2 voor o.a. Spare-parts en vervangende apparatuur.

 

Waar we naar zoeken:

Wij zoeken ICT-ers die bij uiteenlopende opdrachtgevers de verantwoordelijkheid draagt voor het troubleshooten, beheren, testen en optimaliseren van complexe videonetwerk infrastructuren, CCTV en Video Management System (VMS) applicaties. VCS Observation biedt jou een afwisselende baan met veel uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden. Spreekt dit je aan, lees dan verder en solliciteer!