Collega’s aan het woord

In de wandelgangen van VCS Observation kom je een grote variëteit aan mensen tegen. De één weet alles over videotechniek, de ander over onze servicecontracten. Maar één ding hebben we gemeen: we zijn trots op ons werk, trots op de projecten waarvoor we werken. De passie van onze medewerkers op de werkvloer is aanstekelijk. Die sfeer zorgt er voor dat ook nieuwe werknemers zich snel betrokken voelen bij VCS Observation.

 

Sandra van Dam

Contractbeheerder

Als contractbeheerder krijg ik voldoende tijd en energie om me te verdiepen in de materie. Niet meteen het diepe in, maar meekijken met je collega’s en daarmee een idee krijgen van het werkveld. Ik weet zeker dat ik hier veel kan leren en voel me erg welkom!

Willem van Lankveld

Accountmanager

“Ik kon als accountmanager al snel kennis en ervaring opdoen bij grotere accounts. Ik werd meteen betrokken bij een project om de leefbaarheid en veiligheid in een stad te vergroten. Daarvoor schuif ik in het primaire proces aan bij opdrachtgevers en is de samenwerking intensief. De ruimte die ik daarbij krijg voor eigen initiatief, maakt het werk zeer prettig.”

Ruud van Wijngaarden

Interim

“Bij VCS voelde ik me op de eerste dag al thuis: leuke collega’s , een mooi kantoor en projecten en producten die je als team tot stand brengt. De mix van de sfeer van een familiebedrijf met de kennis, expertise en R&D binnen VCS, maken het voor mij een ideale werkplek.”

Jesse van Kuijk

Projectleider

“De mogelijkheden tot doorgroeien zijn erg belangrijk voor mij. Ik krijg de zelfstandigheid en vrijheid om een goede invulling aan mijn werk te geven en door met één team samen te werken aan één doel, leer ik continu van mijn collega’s. Daarbij kom ik ook nog eens op plekken waar ik anders nooit zou komen: backstage bij concerten en in stadions, bij raffinaderijen, de politie en zelfs kluisruimten van banken!”

Gertjan Gielen

stagiair Softwareontwikkeling

“Vanuit mijn opleiding rolde ik bij VCS direct het vak in. Ik loop mijn afstudeerstage als softwareontwikkelaar bij VCS en kreeg al een contract aangeboden mijn loopbaan hier voort te zetten. Dat is een fijn gevoel: ik voel me door iedereen hartelijk ontvangen en gewaardeerd.”

Edwin Mens

Assistent Projectleider

“Het niveau van de collega’s is ondanks het superjonge team erg hoog en dat werkt prettig. Door met hen te spiegelen, kan ik mijn eigen creativiteit in mijn dagelijks werk kwijt. Daardoor heb ik ook de ruimte om nieuwe aanpakken door te voeren die ons processen nog beter maken.”

Bas Wissink

Operations Service en Onderhoud

“Het werk hier is uitdagend en ik werk bovenop de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leefbaarheid en veiligheid. Dat levert soms zeer drukke pieken op, maar die zijn goed op te vangen door de informele sfeer onder collega’s. Verschillende van hen zijn zelfs echte vrienden geworden.”