Starter

Als starter ben je op de juiste plek bij VCS voor zeer uiteenlopende functies. Je kunt je op vele vlakken ontwikkelen binnen een jong en talentvol team. Wij geven starters graag de kans zich te bewijzen en de ruimte om hun creativiteit kwijt te kunnen. Werk jij graag samen met vele disciplines en heb je een hart voor rechtvaardigheid en veiligheid in de maatschappij, dan is VCS de ideale eerste stap op je carrièreladder. Vele starters gingen je al voor en werken nu nog bij VCS. Laat je cv bij ons achter of kijk in het overzicht of we nu al een functie voor je hebben.

 

Carrièremogelijkheden 

Of je nu op de afdeling IT, software ontwikkeling of verkoop gaat werken, we geven je altijd de kans om zelf je talent te ontdekken. Vanaf het begin word je begeleid door je leidinggevende. En fouten maken mag. Daar leer je juist van. VCS Observation kan je helpen in je ontwikkeling, maar we gaan ervan uit dat jij zelf sturing geeft aan je toekomst. Waar liggen je talenten en waarin wil je jezelf ontwikkelen? Dit betekent niet dat je het alleen moet doen. Naast je eigen inbreng, spelen je leidinggevende en HRM ook een rol.

 

Opleiding & ontwikkeling

VCS Observation investeert veel in ontwikkeling. De opleidingen die onze medewerkers doen variëren van ITIL, CCNA, NEVI, MCTS SQL server, compTIA, een opleiding in aanbestedingen, diverse product trainingen tot een opleiding informatiebeveiliging. Daarnaast heeft heeft iedere medewerker van VCS Observation  zo zijn eigen persoonlijke opleidingsplan. De acties die je daarin formuleert passen bij jouw situatie en functie. In dit plan wordt de juiste balans gevonden tussen jouw wensen en capaciteiten en de belangen van VCS Observation.