Stagiair

De wereld van VCS Observation is een veelzijdig en een boeiende. Veiligheid en leefbaarheid zijn die iedereen en alles in de maatschappij raken. Als volwaardig mbo- en hbo-leerbedrijf is VCS voor een groot aantal studenten uit uiteenlopende studierichtingen een interessante stage- of afstudeerplek. We hebben een gecertificeerde erkenning van onder meer Kenteq, Ecabo en Kenniscentrum GOC. Stages bij ons zijn praktisch en diepgaand, op werkelijk alle niveaus en voor alle disciplines. Bovendien komen stagiairs en afstudeerders graag weer terug bij VCS.


Stagemogelijkheden

Tijdens je stage krijg je de ruimte om VCS Observation als bedrijf te leren kennen, ook buiten de afdeling. Je werkt aan een eigen opdracht waar je zelf verantwoordelijkheid voor draagt. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en een proactieve houding. Maar natuurlijk helpen we je daarbij als dat nodig is. Stage lopen bij VCS Observation is een goede manier om jezelf te laten zien binnen de organisatie. Wie weet hebben we aan het eind van je stage wel een leuke startersfunctie voor je. Bij VCS Observation kun je op twee manieren stage lopen:

1. Meewerkstage

Als stagiair ben je onderdeel van een afdeling en help je mee met dagelijkse werkzaamheden. Maar je krijgt ook een opdracht, een project waarvoor jij verantwoordelijk bent. Zo kun je stage lopen op de afdeling IT, software ontwikkeling, service & onderhoud of verkoop en marketing . Je bent vooral uitvoerend aan het werk. Maar meedenken mag je bij VCS Observation altijd.

2. Afstudeerstage

Tijdens deze stage doe je onderzoek voor VCS Observation. Daarnaast ondersteun je collega´s in de dagelijkse werkzaamheden. Het eindproduct is een onderzoeksverslag dat je presenteert aan je begeleider en andere belangstellenden.

Interesse?

Ben je leergierig, talentvol en enthousiast, laat ons dan kennis met je maken en solliciteer. Informeer dan ook eens bij je stagecoördinator op school. De kans is groot dat we al eerder samen hebben gewerkt met jouw school.